Mobil gone

Hejsan! Min mobil blev snodd igår därav inget inlägg idag förräns nu 🙁 Det förstörde hela min kväll igår.
Vi var på f12. Jag står i baren för att beställa en drink varav min kompis Siri ser att en kille tar ner sin hand i min väska och snor min telefon!! Tyvärr så kunde vi inte springa efter honom (eller ja vi försökte) men det var så oooooootroligt mycket människor att man knappt kunde stå upp utan att vingla åt sidorna.
Men tack vara 3 grymma service kunde jag hämta ut en ny telefon redan idag 🙂 dock är alla mina bilder och alla appar borta 🙁 och jag hade typ 3000 bilder på min telefon!! Så nu är alla roligare bilder och videos borta….

Aja nog om min telefon. Nu är jag hemma hos Siri. Vi har precis kommit från Tacobar där vi tryckte in oss varsin portion. Så mätta som fan ligger vi nu i soffan och kollar Desperate Housewives 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *