Sleep tight

Eftersom att jag inte har någon mobil för tillfället och en Ipad som jag bloggar ifrån så är det ganska svårt att ta med sig Ipaden överallt för att fota och jävligt omöjligt att föra över bilderna jag tagit från Theos telefon till Ipaden….. Jag får väl fixa det imorgon 🙂

Iallafall! Idag har varit en Bianca och Theo dag. Vi tog varsin cykel förut idag och körde till Ica ca 7 minuter bort och köpte glass och godis och körde en liten syskon picknick på en klippa i närheten 🙂 sååå mysigt! Theo är verkligen så jäkla skön asså. Sån humor denna grabb har haha.

Kan inte riktigt vänta tills han blir gammal nog att följa med oss äldre syskon ut på en middag och utgång. Fast vid det laget kanske jag sitter i mitt hus med min man och mina barn (ni vet att jag ska ha 5). Det är så sjukt när jag tänker på det. Att Theo är så pass mycket senare född än oss andra. Vi andra är liksom vid ett helt annat stadium i livet när han är i min ålder… sjukt!!

Tänk att jag ska sitta med honom om ca 10 år och säga ”kommer du ihåg för 10 år sedan Theo när du var 6 år och…..” Ibland kan jag sitta och tänka på hur sjukt det egentligen är att jag ska möta en man, en ”främling” och gifta mig och föda en människa och leva ett vuxet liv…. För tillfället känns det som att tiden kommer stanna här och jag aldrig kommer bli äldre!

Shit nu kommer jag in deap mode. Och kanske tired mode också… Tror jag nog faktiskt ska gå och lägga mig redan nu! Så godnatt så syns vi imorgon igen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *