VMA 2013

För några dagar sedan hölls den årliga MTV VIDEO MUSIC AWARDS 2013. Denna gång hölls det i Brooklyn. Jag måste säga att detta år var det inte sådär jätte underhållande program som det faktiskt. Dock var vissa delar av röda mattan helt fantastisk. 

Artisterna var dock klädda till perfektion, iallafall bästisarna Selena Gomez och Taylor Swift om ni frågar mig. Måste säga att röda mattan var mer underhållande än själva showen…. 

Men iallafall höjpunkterna under kvällen var väl klart sagt den gudomliga Justin Timberlake som körde en medley på 10 minuter med hans största hits och publiken gick loss! Även jag här hemma. Och Alma smsade och skrev att hon fick gåshud flera gånger. Hon är nämligen typ besatt av honom. But who can blame her! 

Den andra höjpunkten var väl när Taylor Swift vann ”Best Female Video” med hennes låt ”I knew you were trouble”. Och med One Direction medlemmen Harry Styles i studion pekade hon ut honom tydlig och sa        ” Jag vill speciellt tacka killen som inspirerade mig till denna sång som vet exakt vem han är”. Låten kom nämligen ut efter deras seperation, och som många av hennes låtar släpper hon dem ganska snabbt efter varje uppbrott med killar och man kan ganska lätt förstå att denna handlar om Harry Styles…. Ganska awkward stämning! 

Miley Curys var där och framför sin singel ”We can´t stop”. Numret var väl inte så chockerande. Bh och trosor var det enda hon hade på sig, tungan hängde ut, mycket sex och tillochmed vågade hon jucka mot den mycket äldre och mycket gifta Robin Thicke…. Pinsamt!! Jag kunde knappt titta på framträdandet för jag skämdes så mycket åt hennes vägnar! 

Lady Gaga gjorde sin comeback med ett konsigt nummer enligt mig och Katy Perry avslutade kvällen med ett ännu konstigare nummer hehe. 

Här är lite bilder från kvällen

Selena Gomez

Shailene Woodley

Miley Cyrus

Katy Perry 

Taylor Swift 

Ciara

Lady Gaga


Supermodellen Erin Wasson


Rita Ora 


Glee-stjärnan Naya Rivera 


Vet inte vem hon är men snygg som FAN var hon! 

Willow Smith & Jaden Smith 

Rihanna & Will Smith

Framträdande och vinnare :

Miley Cyrus under hennes framträdande….

Selena kammade hem priset för ”Best Pop Video” 

One Direction vann Song of The Summer med låten ” Best Song Ever” 

Lady Gaga med One Direction backstage

Taylor Swift vann med låten ”Trouble” i kategorin ”Best Female Video”

 

Och där har ni ett hav med bilder från årets Video Music Awards 2013. Längtar redan tills nästa år 😀 

Btw, Vem tyckte ni var snyggast på röda mattan? Kommentera i kommentarsfältet 🙂 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *