Gårkvällen….

TjenaTjena!! 

Jag ska vara helt ärliga mot er. Senaste 2 dagarna har jag ju inte bloggat. Helt enkelt inte haft någon inspiration, någonting att göra, sett förjävlig ut och har fortfarande inte  nån jääääääkla telefon!! Jag har beställt en ny telefon som skulle kommit för 3 dagar sedan men den har fortfarande inte kommit!!! Fasen vad jag saknar att ta bilder, så när den kommer kommer jag bomba er vardag med bilder av min 😀 

Så nu får jag sno lite från mammas blogg

Igår åkte jag och Theo till Göte Lejon och tittade lite på repetionerna av Priscilla som mamma medverkar i höst. Sedan drog vi till en italiensk restaurang och mötte upp bästa Mia och hennes kille för mysig middag. Hon som alla andra dog för lilla Marqy 🙂 

Theo tog en gudomlig pizza, jag tog en sparris & parmesan risotto samt smakade lite av Theos pizza… och mamma var tråkig och tog en liten sallad. Jag orkade inte vara nyttig, jag var alldeles för hungrig för det! Sedan drog vi hem och jag satte direkt Linnea i sminkstolen för hon och Benjamin skulle nämligen på Herbys inspark! Så jag sminkade henne och fixade hennes hår! Hon blev så jäkla snygg måste jag faktiskt säga!! 

Snart ska vi alla dra till Gröna Lund för att titta på mama när hon är med i Sommarkrysset ikväll 😀 

Av någon konstig jäkla anledning så får jag inte bort den rosa färgen!!! Hatar den sådant här händer!!!!!!! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *