INSTAGRAM MOMENTS

GODMORGON!

 Idag har jag påriktigt känt mig som en mamma! Jag och Jessica somnade i soffan igår, och jääklar vad skönt det är att vakna av solljuset, och speciellt att vakna upp till vår utsikt!! Klockan var någonting runt 7 på morgonen när jag och Marqy vaknade. Så jag gick direkt ut på promenad med honom. 

Väl hemma väckte jag lite lätt alla i familjen och jag och Jessica började på frukosten. Vi dukade upp fint på bordet och lagade en underbar frukost. Det är ju såå mysigt att käka en ordentlig frukost tidigt på morgonen med hela familjen samlad. En grym start på dagen!! Sen gick jag till Theos skola med mat till hans utflykt, eller egentligen till hans kompis som hade glömt. Då blev en till promenad för Marqy. Och nu har jag städat undan frukosten och ska hoppa in i en dusch och sedan på lite ”äranden”. 

Låter inte det jäkligt vuxet och mammigt??? Och jag älskade rollen som mamma. Som jag längtar tills jag blir mama 😀 Iallafall! 

Ni vet att ni också kan följa mig på Instagram va?!

 Där hittar ni mig på @biancaingrosso


1. Frukosten från imorse // 2. Middagen från igår // 3. Skor som finns att hitta på Miinto.se Underbart snygga // 4. Frukost från i förrgår // 5. Alla älskar väl Beyonce // 6. Söta Marqy och Brorsan 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *