NAUSE

FÖÖÖÖÖRLÅÅÅÅÅÅÅT!!! 

Jag har faktiskt ingen bra anledning till varför jag inte bloggat! Dagarna bara gick och jag har liksom helt glömt bort att fota allt jag gjort och typ glömt bort att jag har bloggen… Inte bra!! Inte bra alls!! Jag har väl tappat inspiration för bloggen. Förut ville jag ta foto på allt och hade massa ideer till bra blogginlägg, men på sistonde så kommer jag liksom inte på nåt!! 

Det vore jätte snällt om ni ville hjälpa mig med bra tips! Vad vill ni se mer?! Ge mig några ideer och rubriker som jag kan blogga om så ska jag banne mig looooova er att lägga upp inlägg på era ideer så fort dem ploppar upp 😀 

Jag lånar lite bilder från mammas blogg medans. I fredags spelade Nause på Gröna lund och familjen var där och vi hade skit kul. Jonathan och Leo är nära kompisar till min storebror Oliver och Jacobs flickvän Melina är en nära kompis till familjen. 

Deras spelning var underbar och stämningen var på topp. Efter spelningen gick vi på efterfesten för att sedan gå på ännu en efterfest! En sjukt bra och rolig kväll hade vi alla! 

Fina Melina, Johanna och mama

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *