PRISCILLA

Tjäna tjäna bloggen och godmorgon på er!! 

Jag vaknade upp lite lätt bakis idag. Blev en jädrans rolig kväll igår. 

Jag gick ju självklart och såg mamma på premiären av Priscilla igår! Och JÄÄÄÄÄÄKLAR VA BRA DEN VAR!!!!! Kostymerna, arrangemanget av låterna, koreografin och ALLT var helt fantastiskt!! Ville bara hoppa upp på scenen själv och sjunga och dansa jag med! Säger som alla säger om Priscilla ”ett riktigt jäkla lyckopiller”. 

Jag kan säga att publiken var helt VILD i slutet. Vanligtvis så ställer sig alla upp när föreställningen är slut i applådtacket men denna gång ställde säg alla upp mitt i ett nummer (dock var det i slutet hehe) och alla dansade loss, sjöng med och flängde med händerna över huvudet och både klappade, dansade och busvisslade! Det kändes som att vara på en stor fest!! Och jag kunde se på mamma att hon blev rörd av all respons. 

Mamma var såklart skit bra. Hennes röst passar verkligen för den här typen låtar. Och Björn Källman!!!! Shit vilken GRYM skådespelare!!! Helt sinnesjukt!! Finns ingen som kunde gjort rollen bättre än honom! 

Så jag kan VARMT REKOMMENDERA att gå och se Priscilla på Göta Lejon. En otroligt bra show med grymma skåderspelare och sångare!! 

Efter showen mötte jag upp Mona och Clara och vi alla drog till Cafe Opera. Där hade jag iallafall skit kul resten av kvällen innan jag begav mig hem 🙂 

Hitta 2 bilder från igår. Mer kommer upp sen 🙂 

Jag gick dit med Nicke och Laila


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *