BOOTCAMP DONE

Då var det dags för ännu ett bootcamp idag!! Det var mycket styrka blandat med flås och intervaller. Efter det hårda passet drog jag och Johanna tillbaka till dem där mamma och Theo redan väntade. Middagen var serverad, men den fick vänta för mig. För direkt när vi kom hem sprang jag till toan och spydde som aldrig förr. Det är fan andra gången jag spyr nu efter dessa pass på bootcampet. Visar väl att jag jobbade hårt I guess. 

Snart ska jag sussa för jag är helt slut!!! 

Var bara tvungen att visa hur jag kom till träningen haha. Liten vovve, Chanel väska, solglasögon och telefonen i högsta hugg. Riktig diva påväg till smutsig träning i lera…

 Slutade som en död ”diva”. 


Men 2 saker jag måste påminna er om och som ni INTE FÅR GLÖMMA!!! 

Imorgon kör Miinto.se 20 % på hela webbshoppen!! Så in och shoppa loss! Finns massa fint där! Speciellt skorna!!     

     KLICKA HÄR !!! 

Och till det andra dåra! Imorgon är det ju onsdag eller för vissa av er kanske det redan är onsdag hehe. Imorgon/ ikväll är det sista kvällen med uteserveringen sen stänger den!!! Så hör av er för gästlista på min hotmail [email protected] för listan eller bord 😀 Kommer bli en kväll ni INTE VILL MISSA! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *