PALMA 2011

TJÄNA TJÄNA! 


Jag och mamma lånar Johannas gamla dator just nu då båda våra dator har valt att dö… Allt är bara ekonomiskt och tekniskt jobbigt just nu. Jag skulle så gärna vilja ha en riktig kamera så jag kan ta bättre bilder till bloggen men har inte råd, vill köpa en egen Macbook Air så jag har faktiskt har en egen dator och kan blogga närsom men har inte råd med det heller, och denna jäääädra Samsung är ingen bloggtelefon!! 

Orkar inte skriva en lång text om varför. Men man måste ladda ner ett visst program ”Dropbox” för att föra över bilder. Och den kan inte föra över bilderna jag redigerar. Den placerar nämligen bilder i olika ”fönster” och redigerade bilder ligger i ett ”fönster” som Dropbox vägrar föra över!!!!! Jag vill bara gråta och vinna på lott och köpa ALLT jag behöver för att göra min blogg så bra jag bara kan!!! Kalla mig bortskämd för att jag vill ha allt. Men man kan väl få drömma 🙂 

Men så letade jag lite bland Johannas bilder här på datorn. Massa snusk…. nej jag skojja! Jag hittade massa bilder från oss när vi alla var på Palma sommaren 2011 tror jag. Tänkte dela med mig av dessa då jag inte vill lägga upp halvdanna fula bilder från min Samsung. Jag hatar inte mobilen Samsung. Den är jätte bra men den är ingen bloggmobil! Syskonen Ingrosso <3 

 

Man hade och har fortfarande lite mage. Älskar man pasta så gör man 🙂 

 

En underbar drös av kvällar på pappas fantastiska restauran Ribello på Palma! 

Världens finaste par (och Benjamin & Linnea såklart) 

Johanna är en riktigt pudding hon 

 

 

Family <3

 

 

Många luncher på Puro Beach 

 

 

 

Finaste Pappa <3 

Han har gått igenom mycket och det sårar mig så att så många har fel uppfattning om honom. Folk vet verkligen inte allt som hänt… Någonting jag verkligen lärt mig av att växa upp i ”rampljuset” och se alla skriverier om nära och kära är att ALDRIG DÖMMA någon innan man vet sanningen eller känner personen. Det är verkligen sååå viktigt.

 Det är så många som dömmer båda mina familjer dagligen. Och alla äckliga journalister förstår inte att det har varit små barn som vuxit upp med att se våra föräldrar och andra vänner blivit riktigt fult skrivna om i tidningarna. De har inte varit kul kan jag säga! Att gå på utflykt med sin klass och gå förbi en löpsedel där det står något fult om pappa….Inte något en 9åring vill se. Speciellt inte när hela ledet går runt och viskar till varandra. Usch för skvaller journalister! 

Man vet aldrig varför folk beter sig eller reagerar på vissa sätt.  Det finns en alltid en historia bakom alla händelser. Ingen är felfri och alla förtjänar en andra chans! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *