New In!!

Tjenamittbena!!! Hur e läget med er?? Själv är jag full av energi!

Jag har passat Nicke & Lailas (min kusin) Kit hela dagen. Han är nog världens skönaste lilla killa (förutom Theo hehe). Så jag har massa busig energi i kroppen (shiiiit va töntigt det lät!!).
Nej men iallafall, mamma har dragit för att spela Priscilla så jag passar Marqy och Theo ikväll 🙂 Ska bli skit mysigt att gosa med mina favoriter. Jag har ju typ slutat gå ut på helger, det var ca 1 månad sen. Det räcker för mig med endast onsdagar. Jag gick ju ut 3 gånger i veckan hela sommaren så min kropp pallar inte av så mycket alkohol och sena nätter just nu! Plus att jag gick upp i vikt av all alkohol.

Vi har precis kommit hem från mataffären. Jag och Theo har köpt ALLT MAN KAN TÄNKA SIG till en chillkväll framför Idol!!

Tillbaka till bilderna ovan. Det är nya favoriter till garderob och badrumshyllan. Kolla SPECIELLT in jackorna och KEPSEN!!!!! DÖR FÖR KEPSEN!!!!

Så nu ska vi käka middag syskonen och sen blir det Idol och mer mys. Hörs då 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *