Godnatt <3

Kom hem för några timmar sedan. Satte mig direkt i soffan och kollade på senaste avsnitten av Greys Anatomy. Älskar att avsluta kvällen med mys i fotöljen och titta på nåt avsnitt av mina favorit serier 🙂

Jag hoppas att jag vaknar upp imorgon med lika god energi som jag haft senaste veckan. Mina dagar kan ju verkligen gå upp och ner. Vissa dagar vaknar jag och är nere, sur och ledsen. Dessa dagar orkar jag inte bry mig om något och vill bara sova bort dagen. Andra dagar vaknar jag (som denna vecka) med sprudlande glädje och energi i kroppen. Då vill jag ta hand om mig själv och andra genom att sortera, städa, träna och vara med mina nära och kära. Då mår jag så JÄKLA BRA.
Vet inte vad som är felet på mig haha. Men får gå och kolla upp detta för det är jäkligt jobbigt att humöret går upp och ner så mycket som det gör på mig….

Så jag håller tummarna!!!

GODNATT!! Syns imorgon 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *