KVÄLLENS OUTFIT

 

Tights Puma //  T-shirt Malene Birger // Poncho Åhlens (tror jag) // Skor Brandos // Mössa Wemoto // Väska Balenciaga 

Nämen, är det outfit bilder ni ser?!?! Japp! Jag tog några med Johanna innan vi gick in till Oliver. Kände mig lite obekväm men ska verkligen försöka göra det nu så bloggen blir bättre 🙂 

 Alla (förutom pappa) är hemma hos Oliver nu och har familjemiddag. Han har kokat tomatsås i hela 6 timmar, så ni kan ju förstå hur GOD DEN VAR!!!! 

 Och som toppen över it för killarna så sattes precis The Dark Night på tv. Så nu sitter vi alla framför tvn i soffan och har family time med chips och dipp OCH glass!! Men jag måste faktiskt ge mig en klapp på axeln, för jag har nämligen inte tagit så mycket av varje. Förut kunde jag äta upp en hel påse själv! Så duktigt av mig faktiskt! 

Nu ska vi chilla vidare här 🙂 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *