ROLIG NYHET….. !!

MONTAZAMIS MED VÄNNERPREMIÄR 29 OKTOBER I TV3

 

 

 

 Jag har en rolig nyhet att berätta för er!!!

Som ni kanske vet så har jag älskat Maria Montazami ända sedan Svenska Hollywoodfruar började sändas i svensk tv. Så det var med glädje jag och mamma tackade JA när de ringde och frågade om vi ville vara med i ett av deras 6 avsnitt i deras nya tvshow ” Montazamis med vänner”. 

Så imitten av Augusti så åkte jag och mamma ner till Torekov för att spela in vårt avsnitt. Inspelning tog en dag. Och vi hade SÅ KUL!! Det var såklart lite annorlunda att ha kameror som följde efter en överallt hela tiden, men man vande sig efter nån halvtimme faktiskt. 

Familjen Montazami gjorde oss inte besvikna! De var exakt så sköna och lättsamma som vi trodde de skulle vara. Vi kom bra överens direkt!! Jag kom speicellt bra överens med döttrarna såklart. Och hennes son på 14 år (tror jag) blev jag typ kär i! Han var så otroligt charmig, söt, snäll och rolig. Om jag hade varit i hans ålder hade jag varit dödskär och förälskad haha. 

De var så fint att se hur fin relation de har till varandra i deras familj. Alla har respekt för varandra och relationen mellan föräldrarna och barnen är perfektion. Inte bara så att barnen lyssnar och respekterar Maria och Kamran, utan att de också har lika humor och älskar att umgås med varandra. De verkar älskar att hoppa in i varandras samtal och ha långa diskutioner om saker och ting. 

Hela dagen var sjukt rolig med mycket skratt och nya skapade relationer 🙂 Alla bör spendera en dag med familjen Montazami!!

Jag vet inte exakta datumet när vi är med… men det kommer väl nån reklam om det på tv I guess! SÅ HÅLL UTKIK!!!  

1 reaktion på “ROLIG NYHET….. !!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *