CAFE OPERA


Hörni!! Vilken sjukt rolig kväll jag hade i onsdags. Alla promoters som jobbar onsdagar på Cafet anordnade en drink innan festen drog igång och jag, Felicia och Antonia ( 2 andra promoters) var utklädda för riktig oktober fest. Men vi bytte om senare eftersom vi var de enda utklädda haha. 

Senare under kvällen kom min kusin Sebbe och några av Olivers kompisar till Cafet. Det var första gången vi festade ihop. Jag har ju inte världens bästa kontakt med honom men det var riktigt kul att han kom och kvällen var grym! Fick i mig en drink för mycket bara. Jag vaknade inte upp bakis men har lite minnesluckor av kvällen, och det är det värsta jag vet!! Så ikväll ska jag försöka dricka vatten mellan varje drink så det INTE händer igen! 

Efter Cafet drog vi som vanligt till White Room. Jag fattar inte hur vi pallar!! Jag menar, vi som jobbar kommer ju till Cafet vid 22.00 och slutar 03.00, räcker det liksom inte!! Jag förstår inte hur jag orkar festa till 05.00 på morgonen. Men kul har jag haha. 

Ikväll blir det ännu en utgång. Jag, Clara och Kajsa ska ta några drinkar hemma hos underbara Kajsa innan vi drar ut och förhoppningsvis dansar skiten av oss haha. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *