CAFE OPERA IN A FEW HOURS

 

 

 

Sådär! Nu är jag färdigsminkad och klar och ska snart dra och träffa tjejkompisarna för några drinkar innan vi drar till Cafe Opera!! 


För er som kommenterat att det är respektlöst av mig att säga att jag har ”kamerafobi” och sen att jag kan lägga upp bilder på mig själv, ni förstod ABSOLUT INTE vad jag menade i programmet!! 

 

Allt handlar om vem som tar fotot och vad det är för situation. Jag har svårt att bli fotat av någon annan när ex. folk står runtomkring och kollar på. Då känns det som att de granskar varje detalj och det känns som att de tror att jag tycker jag är as läcker när jag står där och posar. 

Men som ni märkt så har jag såklart inga problem att ta foto på mig själv med min egen kamera. Då är det ju liksom bara jag och ingen som kollar… Tror inte jag är den enda som känner så. Jag är bara obekväm att posa framför folk helt enkelt. Det är väl en vane sak och jag kommer säkert bli bättre på det framöver. 

 

Men av någon konstig anledning så har jag inte så svårt att bli fotat när det är ”röda mattan” på exempelvis premiärer och andra event. Men så länge jag ler och inte håller på tror att jag ska vara med i Vouge med nån sexig blick så är jag ganska bekväm. 

 

Så ni kan sluta upp med sura kommentarer om att jag har ljugit om att ha fobi för kameror. Det är alltså hela situationen med att ta ett foto som jag har problem med! 

 

Så nu fick jag det sagt!! Skööönt! Men jag måste ju SÅKLART tacka alla er andra som gett mig så fina komplingar om gårdagens program 😀 Riktig egoboost efter en riktig Skitvecka 🙂 Ni är bäst!! 


Då var det dags att dra!! Hoppas vi syns ikväll <3 Puss på er!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *