ONSDAG = CAFE OPERA !!

TJENA HÖRNI!! 

Såg ni Montazami med vänner igår?? Det var lite sjukt att se sig själv på Tv. Granskade allt haha. Störde mig otroligt mycket på mitt hår haha. Fattar inte varför jag inte lockade mitt hår!! Hade sett mycket snyggare ut men whatever… Det var lite tråkigt bara att de inte tog med allt roligt vi sa och alla skrattanfall vi fick! Men another time kanske…

Onsdag idag!! En av mina favorit dagar av veckan, och varför?? I think you know why… då kör vi ju Cafe Opera!! Så om ni vill upp på listan eller ha bord så är det bara att kommentera i kommentarsfältet med ditt namn +? (hur många du kommer med) så svarar jag direkt 🙂 

Så ikväll blir fest och vi firar Cafe Operas sista dagar som den inredning och upplägg den har nu. NU PÅ FREDAG är det nylansering av NYA, FRÄSCHA CAFE OPERA!!! Jag kan bara säga att det kommer bli AMAZING!! 

Så vad står på schemat?? Stääääda mitt rum!! Kan ta bild åt er hur mitt kaotiska rum ser ut just nu. Har inte sovit i min säng sen Juli kanske!! Förstår ni hur länge sen det är!! Så nu blir det städning sen har jag äntligen övertalat mamma om att få sälja mina mörka möbler och köpa nya ljusa byrålodor och ny säng!! Är så trött på mitt tråkiga rum och ska göra ny inredning nu! Ljusa färger är temat!! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *