MOLAMI FOTOGRAFERING

Molami

För några veckor sedan var jag och min dundersnygga kusin Paloma och plåtade för märket Molami. Det är ett relativt nytt märke som har sjukt snygga och bra hörlurar! Och här fick vi blir riktiga modeller för en dag hehe. Både jag och Paloma har sjukt svårt framför kameran så undra om vi var NERVÖSA. Men det var bara att bita i sura äpplet och helt enkelt spela att jag var hur bekväm som helst. Och jag tror att efter denna dag så övervann jag min skräck för att bli fotad.

 Vi gick på stan en hel dag, på alla de ställerna där jag och mina kompisar hänger, så jag såg ett och ett annat bekant ansikte köra/ gå förbi när vi fotades. Då skämdes jag kan säga… Det var också lite konstigt att sitta på dramaten trappan och gå längs Strandvägen och ha ett team på 7 pers framför sig som fotar dig, fixar ditt hår, smink och kläder samtidigt som folk står och kollar på. Men det var väl just detta jag behövde för att övervinna denna jäkla rädsla!! 

Det var SJUKT KALLT men i slutändan hade vi faktiskt kul. Och bilderna blev ju snygga, även om jag hatade sminkningen haha. 

Och just nu får 100 kr rabatt på valfri hörlur om ni anger KODEN: MOLAMIBIANCA  på deras hemsida HÄR 

(Ange koden MOLAMIBIANCA (genom att klicka på ”Add gift voucher) i kassan hos http://www.molami.com så får ni 100 kr rabatt.)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *