TUK TUK

BANANA PANCAKE


Theos favorit = Banan & socker på
Jag hittade detta stånd på marknaden här… Kan man köra till och köpa något eller tror ni allt är skit?? Jag menar, hur dåligt kan smink vara liksom?? Jag skulle verkligen vilja ta med mig hem en stor ögonskuggslåda (vad fan kallar man det haha) och massa penslor! 

TUK TUK TIMEFör några dagar sedan tog vi en Tuk Tuk och åkte in till stan eller vad man kallar det. Det var väl typiskt Thailand. Kanske inte den finaste delen av Thailand hehe, men där var det lite som stor marknad! Massa med olika små affärer där allt var billigare än billigt! Jag blev kär i allt smink. Tänkte slå på och köpa, men så började jag fundera om det verkligen är bra att köpa smink från ett sådan ställe? Men egentligen, hur farligt kan det vara? Smink som smink tänker jag?

 Vad säger ni?? Behöver hjälp!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *