ONSDAGSKVÄLLEN

Drinks at Escalier 


Finaste Felicia <3 (och jag bakifrån hehe)

Kvällen igår startade med vin på Escalier i Sturegallerian med Felicia (soft ställe om ni vill hitta ett nytt ställe att ta en drink på) och sen såklart vidare till Cafe Opera. Jag var suuuuper taggad till en början men sen slog tröttheten in för mig. Jag var så trött och otaggad hela kvällen igår tyvärr. Ville typ bara hem och sova. Men annars var kvällen skit bra på Cafet. Mycket folk, mycket dans och bra drag!! 

Men guuuuuud va skönt det var att komma hem sen! Åt ingenting på hela dagen igår förutom frukost. Glömde helt bort det faktiskt (inte likt mig) så det blev nattkäk i form av mammas pasta när jag kom hem haha. Riktigt fyllekäk kan man säga! Mat är så jävla mycket godare på natten och med lite alkohol i kroppen haha! 

Nu ska jag skriva mitt CV för nu ska det sökas jobb och ta tag i mig själv 😉 

Puss på er <3! Ps. Ni kan börja rösta nu till Finest Awards 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *