TAKE A BREATH AND RELAX

Nu är vi hemma på hotellet. Vi var och såg mamma när hon uppträdde på afterskin. Vilket drag det blev! Kanske inte lika mycket som det var i Valdesere när jag var där förra året hehe men ändå! Folk var på riktigt bra humör, allid kul att se!! 

 Jag har iallafall kollat lite serier på datorn och bara chillat, något mina ben verkligen behöver! Snart ska jag börja fixa mig. Vi ska nämligen kolla på Wallmans Show på just Wallmans ikväll. Vi såg det förra året här och har även sett det i både Stockholm och i Piteå. Tycker det är lika kul varje gång. Älskar den typen av show där man äter middag, blir serverade av servitriser som sedan helt plötsligt börja sjunga och ger publiken värsta showen!! Så det ska vi göra ikväll! 

Som ni kanske märkt så stannade jag kvar här i 2 dagar till 🙂 Så åker hem imorgon med mamma. 

Så nu ska jag klä på mig och sminka till mig lite fin och sen drar vi på middag/show 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *