EN LUNCH

För några dagar sen, efter att jag tränade och gjorde mina naglar, åkte vi hem och mamma lagade en jättegod och nyttig lunch. Sallad med bulgur och andra godsaker. Jag försöker verkligen äta så nyttigt som möjligt nu när träningen är igång! Dock så åt jag en tallrik pasta igår. Var ju lite bakis så kände inte för en sallad utan för något mer matigt och onyttigt hehe. 

Jag har precis kommit hem nu från Nicke o Laila. Har suttit barnvakt till Kit, Liam, Theo och hundarna när alla andra är på Attitude mässan och jobbar. Asså heeeeerrreeeguuuud va Kit är söt! Han är nog den gulligaste, skönaste och roligaste ungen jag någonsin träffat. Han pratar så mycket och har sån rolig humor även fast han bara är typ 3 år. Vi lekte massor så är lite slut nu. Ska passa Theo här ett tag nu också innan mamma kommer hem. Så nu ska jag laga lunch till oss 🙂 

Hörs senare! Puss på er <3 

Ps. Glöm inte att rösta 😀 Det gör ni HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *