BÄSTA GÄNGET PÅ MIDDAG

MIDDAG PÅ FAVORITSTÄLLET DEN GAMLA OCH HAVET 

Vi beställer alltid in ett hav med förrätter när vi är ute på restaurang och käkar. Och min favvo på detta ställe är deras grymma skål med broccoli. Jag bara älskar broccoli och skulle äta det varje dag. Här steker dem det i smör och vitlök, muuuums!! 

Bästa gänget att käka middag med <3 

Så igår bestämde vi oss för att käka på nya favvo stället ”Den gamla och havet” som ligger på Tulegatan 27 (tror jag) här i Stockholm för er som vill käka riktigt god italiensk mat. Jag försökte vara lite nyttig och beställde in en kyckling med sallad, men herregud vad svårt det är att njuta av det när alla bredvid sitter och suktar med goda pastarätter… Kommer nog aldrig att funka för mig det här med att gå på ”diet” och äta nyttigt konstant. Jag får satsa mer stenhårt på träningen istället för när det gäller mat så måste jag bara få njuuuta och äta lite vad jag vill faktiskt. Nån som håller med??

Det här var iallafall en jävligt rolig middag fylld med god mat, allsång och många skrattattacker så tårarna rann. Det blir ofta så när Benjamin är med. Han måste nog vara världens roligaste människa! Eller så är det bara att vi har EXAKT samma humor! 

Nu ska jag ner till tvättrummet för mamma ska lära mig hur man tvättar hehe. Skäms lite att jag faktiskt inte vet hur man tvättar… Så nu ska jag bli en lärdom rikare 🙂 

Hörs senare <3 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *