LUNCH @ SIRAP

Chicken hälsotallrik 

Testade på American Panncakes för typ första gången….

För några dagar sedan drog jag och Siri till det berömda stället Sirap här i Stockholm för en soft lunch. Har hört talas om stället otroligt mycket och att de ska vara som att käka i Amerika. Stället har liksom mest amerikanska klassiker på menyn som exempelsvis massa olika bagels och american pancakes. 

Jag tog en hälsotallrik med kyckling som jag var jätte nöjd med och efter delade vi på pannkakorna. Jag måste nog säga att jag inte är helt såld på det dessa pancakes. Kanske var det att just dessa var lite för torra och brända eller så föredrar jag bara vanliga pannkakor istället för de amarikanska…. Vet ni något annat ställa i stockholm som har american pancakes på menyn så jag kan testa där om jag diggar de bättre??

Iallafall, maten annars var god och de har bra bruncher där också. Och inte nog med det så var priserna för maten jättebra 🙂 

Just nu sitter jag och mamma hemma och bara chillar. Vet inte riktigt vart dagen ska ta vägen… har lite ont i huvudet så kanske bara stannar hemma eller så åker jag in och träffar kompisar… Vi får väl se 🙂 

Hörs senare! Puss! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *