FÅNGARNA PÅ FORTET!!

Nu är allting klart! Tävlingen är över och alla intervjuer är inspelade! FYFAN va roligt det var!! Lätt det roligaste jag nångonsin gjort!! Vill göra om det igen NU! Hade sån sjuk energi och adrelin efter när vi var färdiga satt det var helt galet. Ville hem och köra världens träningspass eller åka till ett tivoli med den energin jag hade!! Hoppas jag får åka tillbaka hit nån gång igen!! Så roligt var det!! 

Fler bilder från fortet får komma imorgon för det tar sån jädrans tid att föra över alla bilder med det dåliga internet här och det är full rulle på vårt schema. Nu är det rätt in i duschen som gäller sen vidare på middag 🙂 

Fasiken va kul jag har haft idag!! Hoppas ni också haft en bra dag hittills!! 

Hörs senare!! PUSS! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *