GÅRDAGENS MIDDAG

FÖRSTA MIDDAGEN I FRANKRIKE 

Första middagen här i Frankrike blev på hotellet. Vi bor på ett litet men jätte fint hotell måste jag säga. Hur mysigt som helst. Middagen var okej god, kaske inte riktigt min typ av mat direkt. Men personalen var hur strulig som helst. Det blev fel med maten minst 8 gånger. Och servitriserna gick runt och suckade hela tiden. Det förstörde middagen lite för mig men annars var det trevligt.

 Jag har fått klartecken nu och kan berätta varför vi är här. Några av er har redan gissat rätt. Vi är nämligen här för att spela in Fångarna På Fortet!! Imorgon kör vi igång och redan 06.50 gick båten imorse ut till fortet. Jag skriver detta inlägg nu i sängen vilket är på kvällen (alltså igår för er) eftersom jag inte skulle kunnat hinna blogga innan vi drog. Så det är en nervös Bianca som skriver till er just nu. Jag och utmaningar går ju inte riktigt ihop. Jag backar ju hellre när en utmaning kommer min väg. Det är nog min sämsta egenskap, att jag aldrig våga utmana mina rädslor och testa på nya utmaningar. Men idag ska jag banne mig göra det. Så nu när ni läser detta inlägg är jag alltså på fortet och testar på allt möjligt!! 

Önska mig lycka till så hörs när jag kommer tillbaka till hotellet 🙂  

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *