BREAKFAST WITH A VIEW

God dag på er! Vaknade imorse med solen som strålade in och väckte mig, världens bästa sätt att vakna på! Sedan gjorde jag kanske godaste frukosten på länge och avnjöt den ute på altanen med vår fantastiska utsikt! 

Jag går ju på en relativt strikt ”diet” om man ska kalla det så nu innan vi ska dra till italien om 17 dagar. Har varit riktigt duktig enligt mig senaste 3 veckorna så det är bara att fortsätta hålla igång (även om jag tog en liten paus i göteborg). Jag äter alltså inte några kolhydrater eller mjölkprodukter (förutom keso eftersom jag absolut älskar keso). På morgonerna tycker jag dock att det är svårt att få i sig en bra men god frukost då jag älskar att käka mycker frukost. Hört att båda äggröra och mörkt bröd ska uteslutas… Men känner ändå att mörkt bröd som mackan på bilden inte är världens farligaste att få i sig. Så mörkt bröd utesluter jag inte på morgonerna. 

 Och nu när jag säger att jag går på en diet men jag inget negativt med det. Jag försöker inte svälta mig själv eller förlora massa kilon. Det började med att jag ville gå ner några få kilon ( ca 4 )  men nu efter att ätit bra i några veckor känner jag faktiskt hur mycket bättre jag mår. Jag får inte ont i magen längre, är inte mätt i flera timmar längre och är inte lika trött och sliten i skallen. Jag får i mig rätt mängd med mat nu och blir alltid mätt även fast jag inte har  potatis, ris eller pasta till. Så kommer antagligen fortsätta äta i denna stil även när jag känner mig riktigt bekväm i min kropp. För det är det allt handlar om för mig. Att vara bekväm i mig själv. Inte se ut som någon annan eller vara pinnsmal utan några former. Jag gillar mina former men vill bara bli mer tonad för min egen skull 🙂 

Just nu står jag i butiken och ska jobba fram tills ikväll. Sen tänkte jag bege mig direkt hem och börja svara på era frågor som jag varit lite sen med. Glömde bort mitt vanliga liv lite i göteborg… blir väl så när man är med den man är kär i hehe. 

Puss på er <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *