ÄRENDEN MED MAMMA

Sorry att jag för ett så sent blogginlägg idag men hann inte blogga imorse innan vi var tvugna att dra iväg in till stan. Vi gjorde först en podcast uppe på fina Amanda och Hannas kontor. Så sjukt snyggt kontor och stört stort. Sedan drog vi till Saturnus för sen frukost. Jäklar va gott det är där. Ännu ett supertips om ni vill käka god lunch på ett super mysigt ställe. Det är dock väääldigt dyrt där för en macka till frukost men vart är det inte dyrt i Stockholm liksom…

Efter frukosten/lunchen drog vi till Sveriges Radio där mamma skulle gästa Tony Irvings radioprogram för P4. Jag satte mig ner och det slutade med att även jag fick hoppa in och bli intervjuad. Lyssnade ni?

Nu har vi precis kommit hem med bullar och nybakat bröd från Gautea och ska fika med familjen. Även Linus och barnen har kommit förbi. 

Kolla in här senare. Tog lite snabba bilder på dagens outfit + att jag har nu valt 3 vinnare till Unicef träffen med mig och mamma 🙂 

Puss <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *