FAMILY DINNER

 

<3

Haha helt plötsligt när jag skrev om att vårt internet är kasst och att det knappt går att gå in på sidan så bara för det så gick det galant nu haha! Finns det något mer irriterande än när inte internet funkar!! Hej I-landsproblem. 

Igår iallafall kom hela tjocka släkten från mammas sida och käkade söndags middag med oss. Älskar när huset är fullt och ännu mer älskar jag när min familj är här! Vi är så tajta allihopa och älskar att umgås. Harmonin i köket när vi lagar mat <3 Alla hjälper till att hacka, röra runt i stekpannan, duka fram, städa undan, leka med barnen aa ni fattar! Exakt så ska det vara i en familj tycker jag. Eller det är iallafall så jag vill ha det i min framtida familj 😉 

Nu ska jag göra i ordning mig för jag och Phillipe ska ut på middag. Sen får vi se vart kvällen bär av 🙂 

Puss på er tills dess! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *