MARQY <3

Kommer sakna min Marqy <3 

Sådär, nu är jag färdig packad för sol och 30 graders värme i Turkiet! Nedervåningen ser relativt städad ut.. Hann med en del iallafall haha.Taxin kommer snart och alla syskonen är redo 🙂 Mamma åker till Turkiet imorgon då hon var bokat på jobb idag och inte kunde hinna med vårt flyg. 

Svin skönt med semester men kommer verkligen sakna min lilla älskling så mycket. Innan jag hade hund kunde jag inte förstå folk som beskrev sin kärlek till sin hund som till sitt barn. Men nu förstår jag! Marqy känns verkligen som mitt barn och jag älskar honom så sjukt mycket. Skulle göra allt för honom. Han känns liksom mer än en hund, det känns konstigt att han inte kan prata samma språk som oss haha. 

För er som inte har några djur kanske inte förstår mig och jag låter säkert sjuk i huvudet, men jag bara äääääälskar Marqy! 

Har ni några djur? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *