OUR DAY


OUR DAY YESTERDAY 

Äääääntligen har internet blivit bättre så jag kan blogga! Försökte hela dagen igår utan framgång, kunde inte ens ladda upp en enda bild. Och när jag äntligen fick nät på mobilen försökte jag mobilblogga ca 42 gånger men det gick inte heller tyvärr. Men NU så!!!

Igår var iallafall en skit rolig dag. Vår hotellpool är nämligen Turkiets största vattenland, så om det någon som är överycklig varje dag så är det Theo haha! Så började dagen igår med att åka varenda vattenbana med Theo,Det finns allt möljigt att göra för barnen här. Spela pingis, spela fotboll, vollyboll på stranden, åka vattenbanorna som sagt, bada i poolen, spela spel från alla maskiner som finns i spelhallen, aa ni fattar. Ett hotell för barn helt enkelt! Och vi har skit kul! Drog med mig Theo till gymmet en liten stund också och sprang intervaller på springbandet. Fasen va jobbigt det var! Märker att jag varit borta från träningen ett tag. 

Efter middagen hittade Benjamin ett piano och mikrofon i en aula igår här så vi drog ner dit sjöng och skrev låter i ca 4 h. Fasen va bra låtarna blev!! Vill bara att ni ska få höra dem NU! Så jäkla länge sen jag sjöng också, verkligen saknat det! 

Nu ska jag ner till gymmet och springa igen och sen blir det av mot stranden där det finns ännu mer aktiviteter att göra i vattnet 🙂 

Hörs senare <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *