DINNER AND LIVE SHOW

Haha sorry för kass bildkvalite men vi hade bråttom, har inte världens bästa kamera och mamma är inte världens bästa fotograf + att jag inte är ett proffs framför kameran. Ska verkligen önska mig en riktigt grym kamera till julklapp eller födelsedags present (fyller ju år 1 vecka efter julafton) 

Hade iallafall på mig klänning från H&M och skor från Topshop

Sorry att det inte blev några blogginlägg igår men vaknade så himla sent och ville njuta av dagen när solen var framme, plus att jag hade lovat Theo att åka alla vattenbanor hela dagen med honom. Annars hade jag nog fått sitta på rummet i minst 3 timmar för att få upp inlägg under dagen. 

Men här är iallafall bilder från vår middag igår. Blev turkiskt mat som jag faktiskt tyckte om denna gången. Efter middagen drog vi till kvällens ”disco” där David Lindgren, Linda Bengtzing och Jenny Velvet uppträdde. Mamma fick njuta av skön musik då hon körde igår. 

Nu ska jag ner till stranden och försöka få lite färg. Gjorde ju Hamam i förrgår, där de skrubbar hela kroppen så man kommer ut som en len liten bebis efter. Så nu hoppas jag på en fin bränna som håller länge 🙂 

Puss på er <3 Hörs senare! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *