BACK TO REALITY

Hela gänget samlade och redo för att dra till flygplatsen. Dock saknas det ca 15 personer så förstår ni hur många vi var. 

<3

Flög i världens skönaste byxor från Tessie och min nya ryggsäck från Fjällräven. 

Tänkte visa er lite bilder från flygresan hem. Inte så ofta det blir sådana inlägg. Vi var som ni ser ett stort gäng som drog till Turikiet så vi tog upp 2 bussar och stor del av flygplanet hehe. Vi var så sjukt hungriga när vi kom fram till flygplatsen (vi hade inte käkat något sedan tidig lunch) så vi körde på stort och tog varsin slice pizza och Burger King 🙂 Precis som vi gillar det <3 More is more i vår familj när det gäller mat haha. 

Nej men ärligt talat så har jag varit riktigt duktig denna resa och ätit nyttigt varje dag och tillochmed tränat nästan varje dag. Missade bara 2 tror jag. Sprungit 25 minuter på löpbandet + 15 min intervaller efter det + rump & benpass så har konstant träningsvärk men det är skönt att vara tillbaka i träningen! 

Nu sitter jag i köket med familjen och ska tag i dan. Tänkte dra in till stan snart och sen dra till gymmet och träna. 

Klicka in här senare, då kommer världens roligaste bilder från vår åktur på ringen 😉 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *