HEALTHY BREAKFAST

Goooodmorgon!! Jag skrev ju igår att jag skulle upp tiiidigt för att träna med VitaminWell gruppen. Jag kan säga att jag kunde inte sova en bluund inatt. Somnade runt 03.00 och skulle gå upp 06.00. Detta ledde till att jag absolut inte hörde väckarklockan när den ringde och försov mig…! Surt då jag var riktigt taggad att träna faktiskt! Hatar nätter när man bara ligger och vrider sig och inte finner ro och framförallt inte känner sig trött! 

Men iallafall. Gjorde frukost till familjen imorse, eller ja de som var hemma. Har börjat köra mitt nyttigare liv så nu är vi tillbaka till stekt ägg med grovt bröd och lite grönsaker på 🙂 Inte liiika gott som rostade mackar med ost och skinka… men får duga 🙂 Så snälla om ni har några goda och nyttigt frukosttips till mig som inte alls är för jobbiga att göra så får ni gärna kommentera i kommentarsfältet! Vore superschysst! 

Vore faktiskt roligar överlag om ni kommenterade där mer så jag kan få en liten närmare dialog med er. Blir ibland trist att blogga när man inte får någon slags feedback 🙂 

Nu ska jag kolla på Pardadise Hotel som jag missade igår och sen fixa mig och dra in till stan. Hörs sen! Puss <3 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *