FRAMME I GBG

Hejhej från Göteborg! Jag och mamma kom precis fram till hotellet och ska snart ut på stan och träffa Phillipe 🙂 Har inte träffat honom på typ 10 dagar så saknat honom jätte mycket. Drar hem imorn dock men vi får iallafall 2 dagar ihop!

Igår var en super kväll på Cafe Opera. Skulle egentligen inte dricka eftersom vi skulle åka tåg och vara pigg för idag men min kollega körde sin sista kväll där igår så ville ju vara med och fira. Det blev mycket dans och häng med sköna människor. Träffade på Jasse (nedersta bilden), vi har varit lite bekanta ett tag så vi snackade oss genom hela kvällen. Svin skön tjej verkligen!! 

Ångrar lite idag att jag drack då jag inte är jätte pigg (kom hem 05.00 imorse och gick upp 09.00). Drack dock bara 3 drinkar men ibland kan jag bli berusad bara av att titta på alkohol haha. 

Nu ska vi bege oss ut i detta oväder 🙂 Ses sen! Puss <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *