GOOOOD MORNING

Bild från i onsdags på Cafet när jag träffade på min kusin Sebastians dubbelgångare haha. Han är inte så jätte lik här men han är typ lite små känd i Stockholm för att se ut exakt som Sebastian. 

God morgon vänner! Sorry att jag varit borta i 2 dagar. Men i fredags ville jag spendera all min tid med Phillipe så la medvetet undan kameran och datorn. Vi hade en super mysig dag som endast bestod av att vi låg i sängen och mös heela långa dagen. Det SPÖregnade ute så då tycker jag att sängen, en bra film och god pizza blir en perfekt dag ändå 🙂 Och i lördags (igår) var jag så trött och seg att jag inte ens orkade röra mig ur soffan. Tror jag inte ens öppnade datorn en enda gång. Blivit alldelles för seg senaste dagarna. Min kropp är helt slut, jag går bara runt som en zombie 24/7. Gäspar var 5e minut och bara längtar tills jag får lägga mig i sängen och sova igen. Någon som känner samma??

Iallafall! Idag är det måndag och dags att rycka upp sig! Ska dra in till stan snart och möta pappa som är i Stockholm i några dagar! Inte träffat honom sen februari tror jag…. Oj SHIT va länge sen! Ska vara helt ärlig och säga att jag fick faktiskt tårar i ögonen när jag skrev det nu. Kom på att jag saknat honom något enormt men lagt undan dem känslorna långt in i kroppen för att inte må allt för dåligt över att vi inte ses ofta. Men nu är han ialllafall här 🙂 

Så ska hoppa in i en dusch nu och göra mig redo för dagen. Har planerat ett gympass senare idag också! Håller tummarna för att jag pallar ta mig dit haha! 

Puss! Hörs senare <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *