HAPPY FRIDAY

20141130-223659

Bjuder på bild från några veckor sedan när vi firade 1.a advent på Grill Bruno på Lidingö med familjen. Här är jag med min snygge morbror Linus. ( För er som undrar så kommer min polptröja från Gina Tricot och den blir din för endast 199 kr ) 

Åååååå så skönt med fredag!! Jobbar sista dagen idag sen är jag ledig hela helgen 🙂 Skulle ju hjälpa mamma för några dagar sedan med julpynt hemma men det blev inte av hehe. Så ska passa på imorn att storstäda huset för att sedan börja julpynta sönder hela skiten haha. Om det är något jag älskar med inredning så är det när man får en riktig ”myskänsla” så fort man öppnar dörren. Både jag och mamma känner samma där och vi har det precis sådär mysigt hemma hos oss. Nu ska bara bli julmysigt också.

Är det någon av er som har samma problem som mig med just pynta hemmet?? Jag kan nämligen inte börja julpynta förräns ALLT är städat och ser rent och ordning och reda ut! Först det första känns det skönare, lugnare och fräschare när man sen börjar pynta och för det andra ser man bättre Var man bör julpynta. Ett litet tips till er som har lite stress för julpyntet!

Och det var dagens städtips från Bianca hehe 🙂

Just nu står jag i butiken och slutar om 30 min. Då ska sista julklappen inhandlas sen blir det nog en fika med Siri och sen hem ta tag i städningen så det är klart inför imorgon.

Hörs senare HÄRLIGA ni <3 

 

2 reaktioner på “HAPPY FRIDAY”

  • Jippee skriver:

    Rederiet Linus i våra hjärtan forever.

  • Louise skriver:

    Haha jag är precis likadan!!
    Älskar att ha ordning och reda runt om mig, brukar också städa hela huset och när man har gjort det så kan man slappna av och fokusera mycket bättre på andra saker, när man vet att det är städat o mysigt. Hahah. Är lika gammal som dig också, ibland så känner man sig lite lilgammal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *