WINTER LOOKS

Inspiratioooon2
Inspiratioooon3

Inspiratioooon
Är det bara jag som tappar mode intresset en aning när vintern kommer och man nästan bara vill klä sig för att vara varm och inte för att vara snygg längre? Så svårt ska det väl inte vara att klä sig snyggt även på vintern. Dock tycker jag att vinterplagg är så mycket dyrare än sommarplagg så blir ju svårt att fylla garderoben med nya vinterplagg varje vinter… Men här iallafall hittade jag lite snygga inspirerande bilder på tjejer som just hittat den rätta vinter looken enligt mig. Vill ha ALLT!

Snodde dessa bilder ifrån en blogg jag hittade. Ni hittar den HÄR 

Nu ska jag jobba vidare sista timman. Sen möta mamma för middag sen hem och sova! Mitt huvud är helt slut efter lite sömn denna vecka.

Puss <3

 

4 reaktioner på “WINTER LOOKS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *