SHOPPING IN PATONG

IMG_4649
IMG_4633
IMG_4637
IMG_4642
IMG_4636
IMG_4634
IMG_4644
IMG_4645
IMG_4653
IMG_4660
IMG_4659

Glad Tisdag på er! Det är väl tisdag?! Shit, har inte ens koll på dagarna här haha. Kanske det som är bland det skönaste när man är på semester. Man bara ÄR. Ingen stress, bara låta dagarna gå, gå och lägga dig sent & vakna sent eller tvärtom. 2 veckor helt ledigt och göra vad fasiken man känner för! Underbart! Tar vara på varenda minut av att jag får vara här i Thailand på semester.

Går fortfarande inte 1 dag utan att jag inte tänker på barnen i Kambodja. De har inte ens fått se vad som finns utanför deras lilla ö och här sitter jag och får möjligheten att resa ett par gånger om året tillochmed! Det är verkligen det bästa jag gjort i hela mitt liv. Att jag åkte till Kambodja för att stödja Unicef organisation med Pampers och hjälpa till och förhoppningsvis rädda liv. Är så mycket mer uppmärksam om hur bra jag faktiskt har det och att aldrig klaga, för det finns så många där ute som har det så fruktansvärt mycket sämre…

Nu blev det lite annorlunda än vad jag hade tänkt mig, men men. Skriver mer än gärna om min upplevelse i Kambodja i varje inlägg om jag fick hehe.

Bilderna ovan är ifrån gårdagen när jag och brorsan drog in till Patong och mötte Melina & Jacob för lite shopping. Oliver gick hem med 6 apsnygga jeans och jag med 2 klänningar, 1 kjol, 2 bikinis, 1 ring och svenskt godis haha. Mega succé!

Tips om ni vill shoppa i Patong. Gör det på dagen!! Mycket mindre folk då!

Hörs senare. Puss <3

2 reaktioner på “SHOPPING IN PATONG”

  • anette skriver:

    Inte en enda närbild på dig och P????
    Inte en kärleksbild och då är ni ändå i Thailand på underbar semester.
    Lite märkligt bara.

  • Maria skriver:

    Du är en bortskämd lite snorunge, Bianca. Och som alla andra Wahlgrens vräker ut dig i all media som finns, bara ni får synas. För att sedan snyfta om hur synd det om er för att man skriver om er. Ja staaaackars familjen von Trap….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *