ÅTERKOMMER IMORGON

Hejhej. Har kommit in i en depression om man vill kalla det så. Mår piss! Ligger bara i min säng just nu (gjort det hela dagen) och har ingen lust till någonting. Hör av mig imorgon när jag mår bättre. Ber om ursäkt från min frånvaro men har ingen lust att blogga just nu när jag mår såhär dåligt. Hoppas ni förstår. Puss så länge <3

35 reaktioner på “ÅTERKOMMER IMORGON”

 • Nea skriver:

  Hoppas du mår bättre snart fina Bianca, styrkekram <3

 • Patrik Lundberg skriver:

  Snart skiner solen på dig igen.

  Hakuna Matata!

  Mvh Patrik

 • Nellie skriver:

  Hoppas att du mår bättre snart!!!

 • Mariachen skriver:

  Efter regn kommer solsken. Hoppas du mår bättre snart

 • Elisabeth skriver:

  Hej Bianca! älskar din blogg <3 måste bara få ge ett tips mot depression och dålig energi, ta en matsked gurkmeja varje morgon, (låter jätte konstigt jag vet..) ta även lite olivolja (om man vill, bra för matsmältningen). men det reparerar magen och ger än energi, dom har gjort test på det och det visar att det är ger bättre effekt med gurkmeja än antidepressiva tabletter. jag ska prova nu får se om jag piggnar på mig! ett litet tips bara hoppas du blir piggare snart igen 🙂 massa kärlek <3
  efter regn kommer solsken!

 • Ess skriver:

  Hej, du är så fin storasyster, lillasyster och dotter, hjälpsam och kärleksfull.

  Om du vill läsa mina tips så here goes;

  1) låt bli p-stav, gör som Blondinbella istället: kolla din temperatur med ” Narual cycles” och se när du kan bli gravid. Här är en länk:

  http://blondinbella.se/2014/08/aldrig-mer-p-piller/

  2) ät god mat utan gluten och mjölkprotein

  3) ät 70 gånger din vikt i enheten D-vitamin som brukar användas

  4) Och, vet om att du är älskad av Gud, ropa till Gud i Jesus Guds Sons Namn och han hjälper dig bäst. Läs ”Kammarbönen”, Matteus 6:6, om du vill här;

  ”But when you pray, go into your [most] private room, and, closing the door, pray to your Father, Who is in secret; and your Father, Who sees in secret, will reward you in the open.”

  Läs gärna Jakob 1:5;

  ”But when you pray, go into your [most] private room, and, closing the door, pray to your Father, Who is in secret; and your Father, Who sees in secret, will reward you in the open.”

  Allt gott!

  Ess

  • Otten skriver:

   Jesus??? Han hängde dom upp på korset, svårt o nå han där uppe med vanliga problem.
   Hoppas du skojar.
   Mina depri kommer av för mycket genomgång i huvet, man ligger före o får kassa tankar.
   Det hjälper inte o a vacker eller äta kaviar som jag. sorry du…
   Samtal med rätt person man inte stör sig på är bäst, typ kanske en morfar eller nått.
   Jogga kan ge hjälp motion är bra för huvet.
   Puss på dig Bianca vi e många i depri världen.

 • Ess skriver:

  Hej igen, ursäkta, blev fel när jag skulle klistra in en Bibelvers, om du vill läsa Jakob 1:5 så är den här;

  ”If any of you is deficient in wisdom, let him ask of [a]the giving God [Who gives] to everyone liberally and ungrudgingly, without reproaching or faultfinding, and it will be given him.”

  Allt gott!

  Ess

  • fuzz box skriver:

   Everyday comes everyday
   other days comes those days
   within heart there’s a soul
   black thougts gives a whole
   many people cries in a dream
   is tomorrow a another day
   or just a shadow of life
   take your ego and give it light
   everyone is one but not alone

   Cat De Moon 911.

  • Gustaf skriver:

   Ess… Du är ju bra konstig. Hon blev säkert piggare och gladare av din underhållning iallafall 🙂 jag säger som du… Allt gott

 • Anna skriver:

  Hmm, märkligt att du mår utmarkt på alla dina utlandsresor men när du e tillbaka i vardagen så blir det deppigt. Vi andra kan inte heller bli i sängen o ligga fast det känns pisstråkigt en måndag-morgon. Och jag inser absolut att äkta depression är skitallvarligt men om du e deprimerad så är du det i så fall ÄVEN när du är i Thailand eller NY, inte endast då när den tråkiga vardagen kommer…just sayin´.

  • Annika skriver:

   Anna: Jag har det precis som Bianca, jag mår dåligt i perioder varvat med perioder då jag mår bra. Allt är inte svart eller vitt när det kommer till depressioner. Det kan variera från dag till dag hur man mår. Att åka bort blir som att få ett andrum, miljöombytet gör att man kan släppa allt för ett tag, oron, ångesten och att grubbla lämnar man bakom sig. Sol och värme har en väldigt positiv inverkan på välmåendet, dessutom har man inga krav på sig när man är på semester. Det är lätt att döma andra innan man själv varit i samma sits.

 • Annika skriver:

  Jag säger som Ess skippa p-stav och även p-piller eller andra hormonpreparat. Försök att träna om du orkar, man brukar må bättre efter ett träningspass. Motion är bra mot depression även om det kan ta emot när man mår skit, men kanske en promenad med Marqy kan vara en bra början.

 • Lillan skriver:

  Hoppas du mår bättre snart,
  Sänder massa styrkekramar!

 • ina skriver:

  Hoppas att det bara är tidsomställningen och det gråa vi kommit hem till. Jag mår nämligen oxå piss! 😉
  kram på dig fina!

 • johanna skriver:

  Känner igen mig i så mycket när du skriver dom dagarna när du mår dåligt känner exakt samma sak. Hoppas du mår bättre snart!! Brukar aldrig kommentera andras bloggar men när jag mår dåligt så ligger jag bara inne eller tex går in på din blogg för blir inspirerad av dig du verkar vara en sån härlig och fin tjej. Stor kram på dig!

 • Marie skriver:

  Kan du inte visa vad du köpte när du var i Thailand?

 • David skriver:

  Nåja, det kan ju ha lite med vädret att göra också. Här har det i allafall varit riktigt grått o trist några dagar. Det kan sätta sig på hjärnan, särskilt om man längtar iväg till varmare delar av världen. 😀

 • Marie skriver:

  Ta det bara lungt och gör det som känns bra. Vi finns kvar när du orkar komma tillbaka. Kram m

 • Clara skriver:

  Du behöver inte oroa dig!! Alla har vi dagar som vi mår sämre än andra. De kommer bli bättre. Låt solen skina på dig! Du är så fin Bianca och du har en underbar familj, ta hand om dem! Puss och kram.

 • Christina skriver:

  Hej Bianca!
  Depression ska man ta på största allvar! Har man det för svårt ska man söka professionell hjälp!
  Vad som alltid är bra och livsviktigt, speciellt vid depressioner , är att ta sig ut i friska luften och gå!
  Motion har en gynsam effekt på måendet! Jag trodde tex aldrig jag skulle gilla att gå med gångstavar men det var faktiskt kul.
  Har skaffat mig rejäla regnkläder o går nu ut i ur o skur och känner att jag mår bra av det. Räcker med ett par km om dagen.
  Tidigare har jag mått uselt januari, februari o mars men sedan jag började med höga doser av D-vitamin och gång med stavar har jag inte längre sådana megasvackor dessa månader länge!
  Så mitt råd är: lägg dig INTE i sängen när du mår dåligt utan tvinga dig ut.Dag efter dag. Till slut ger det resultat! Lycka till!

 • Amanda Johansson skriver:

  Hoppas du kommer må bättre snart, fina du!
  Kram

 • Kerstinmaria skriver:

  Hej finaste Bianca!
  Trot att det beror på din fygrädsla. Du har utsatts för extrem stress under lång tid två gånger under en kort period. ag är otroligt flygrädd viker har gjort att jag inte flyger över huvudtaget. Men du är ung och det finns hjälp att få. Så vila nu och återhämta dig. Flyg överhuvudtaget inte förrän du gått ett progra, hos någon som kan det hr. Och du: Morsan förstår inte!
  Ursakta dålig stavning, hackig surf-

 • Gustaf skriver:

  Ni spekulerar ju bara. Vissa personer kan ju vara deppiga för stunden. Vad som är en depression är bara spekulativt. Det snackas träning, p-stavar, bibelcitat, utlandsresor, behandlingar osv. Vi får vara glada att hon ens delade med sig av att hon inte mådde bra och kanske skriva ett ”kämpa på” och sen är hon säkert tillbaka i fin form snart igen.

 • anette skriver:

  Ta bort P-staven,den påverkar en hel del. Sen försök kom upp,gå ut,snacka med din kille,vänner etc.
  Man måste ut inte bara ligga för då blir det mycket värre!

 • lol skriver:

  Hur kan du slänga runt med ordet depression sådär? Förstår du inte att det finns folk som på riktigt är deprimerade? Att du var och varannan dag slänger ur dig att du är deprimerad är det löjligaste jag hört. Du kan kanske har en dålig dag, men depression, då snackar vi något helt annat. Läs på innan du smutskastar och använder såna ord i helt fel sammanhang. ”Tillbaka imorgon” Ja helvete vilken djup depression du måste vara i

  • biancaingrosso skriver:

   Om du läste vad jag skrev så skrev jag att jag är tillbaka på bloggen imorgon, inte tillbaka på bättre humör… Du känner bara den sidan som jag skriver om här på bloggen, inte mitt verkliga liv. Så det kanske är du som inte ska slänga ur dig ord om saker du faktiskt inte har någon aning om…
   Ha en fortsatt trevlig dag. Kram Bianca

  • Veronica skriver:

   Snälla du!! Kan du sluta döma Bianca utifrån vad hon skriver i bloggen?? Skriver Bianca att hon är deprimerad så bör vi ta henne på största allvar. Bianca verkar inte vara någon dryg Stockholmsbrud som pga att hon tillhör en känd familj/släkt skriver om vad som helst för att få uppmärksamhet. Helt otroligt så elaka vissa kan vara.

 • Malin skriver:

  Skulle rekommendera att ta ut p-staven för vet att flera av mina vänner har mått så himla dåligt när de haft den i och det är inte värt det. Testa istället p-ring som inte sprutar ut hormoner i hela kroppen.

  Kram på dig!

 • Johanna skriver:

  Tyvärr är det krångligt med hormoner som många säger här vilket man ju även kan läsa om i tidningarna, fler och fler väljer ju bort det. Är själv lika gammal som dig och har fått välja bort hormoner för det inte funkar för mig. Läste om tidigare kommentarer om p-ring som alternativ och att det bara skulle behandla lokalt, tyvärr är inte det helt korrekt. Alla hormoner som du tillför i kroppen oavsett om det är piller, stav, ring eller plåster så påverkar det hela kroppen. Men alla är olika känsliga så det kan mycket väl funka för dig.
  Hoppas du blir bättre!! Mörker och kyla gör ju tyvärr ingen gladare.

 • Rebecca skriver:

  Det är hemskt, men man får försöka vara positiv. Hoppas du mår bättre!
  Kram<3

 • Heeej skriver:

  Vill bara säga att jag sjölv varit i en depp period för någon månad sedan!! Kände inte igen mig själv, är alltid glad annars, såg allt grått, ville gråta hela tiden(hade ingen anledning). Folk tjatade på mog att det kunde vara mina ppiller men vägrade att inse det då, senare bytte jag och nu äntligen känner jag mig som mig själv igen! Oavsett om du inte tror att det är pstaven så tycker jag att du ska testa utan den!! Det är så mycket mer värt att vara glsd och lycklig!!

 • Veronica skriver:

  Bianca: Hoppas din depression har packat och dragit vid det här laget, om inte så hoppas jag att den packar och drar så snabbt det bara går. Att vara deprimerad är extremt vidrigt. Du finns i mina tankar och böner. Starkt att du säger ifrån när någon skriver elaka kommentarer. Kraaaaaaaaaaaaaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *