HAPPY SATURDAY

IMG_7072
IMG_7073
IMG_7068
IMG_4631
IMG_9653-455x606

 

Glad lördag på er! Humöret börjat bli bättre nu. Så länge jag är igång och gör saker så glömmer jag bort lite att jag mår dåligt och grubblar inte lika mycket över saker. Står i butiken just nu och har kul på jobbet, älskar när det är mycket folk  <3 Sen ska jag hämta Marqy i mammas andra butik och sen ska nog åka och storhandla, vårt kylskåp är helt tomt hemma. Blir myskväll hemma med popcorn och hallonsorbet och någon grym film! Ska ta och packa upp också haha, har inte gjort det än… Är bäst på att packa väskor men sämst på att packa upp dem. Någon som är lika??

Iallafall, bilder är ovan är världens sötaste Carlson som är Melinas pappas hund. Asså HUR JÄKLA SÖÖÖÖT! Jag och Phillipe som är hundälskade absolut DOG när vi såg han ligga i sin lilla korg hemma hos dem. Däreften var vi förälskade och han pendlade mellan att ligga i min famn och Phillipe hela kvällen. Måste vara sötaste hunden jag skådat. Älskar fortfarande min lilla vovve och tycker såklart han är sötast av alla men lilla Carlsson ligger jäkligt tätt inpå haha.

Hörs senare. Puss!

4 reaktioner på “HAPPY SATURDAY”

 • Strega skriver:

  Urgullig liten vovve! Kul att du mår bättre. Fina bilder!1

 • Evelina skriver:

  Åh, så söt hund. Är det en chiuaua?
  Din hund är också supersöt. Vad är han för ras? Hårar han något?
  Skulle vilja ha en mindre hund. Är hundvakt ofta till en Engelsk springer spaniel, jättefin. Men hårar ganska mycket i perioder. Lite stor för att bara ta upp i soffan och gosa med 🙂 .

  Hallonsorbet är verkligen gott, det skulle man nog också köpa idag. Det var längesen. Eftersom jag inte tål mjölkprotein så får jag äta mjölkfria glassar. Jag brukar köpa Tofulines glass som finns i jordgubb, choklad och vanilj bl.a.

  Gillar att följa din blogg 🙂

 • Johanna skriver:

  Jag är likadan! Älskar att packa, men inte lik mycket att packa upp. 😛
  Fruktansvärt söt vovve, man vill bara gosa när man ser honom! 🙂

  Skönt att du mår bättre, hoppas det håller i sig! <3

  Ha en fin kväll!

 • marie k skriver:

  Bianca, har du funderat över att jobba med djur? Du verkar må så bra när du är tillsammans med hundar, och att vara med djur fyller på något sätt på vår positiva energi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *