MINILLA INVIGNING

IMG_7352
IMG_7351
IMG_7349
IMG_7344
IMG_7345
IMG_7356
IMG_7355
IMG_7346
IMG_7347
IMG_7333
IMG_7353
IMG_7332
IMG_7334

 

Världens bästa bröder och mamma. Mina absolut bästa vänner och det bästa människorna jag känner <3 Älskar er så!!

Glömde helt bort att ladda kamera och telefon så snodde dessa bilder från mammas mobil hehe. Skönt med en morsa som också bloggar och tar bilder på allt.

Igår var det som sagt premiär för mamma och Mias nya och helt egna butik MiNilla. De har varit helt sjukt grymma och lagt ner hela deras hjärtan i detta. Varit på inköpsresor, Mia, Tim och Mias pojkvän har funnit sig i butiken varje dag i veckor och slitit med att måla, spika upp hyllor, göra om golv, måla trappor, aa allt som behövdes göras helt enkelt. De har alltså gjort ALLT detta helt själva. Butiken såg riktigt rutten ut innan så en STOR applåd till dem!!!

Det blev ett riktigt kul event med måna bekanta ansikten 🙂 Jag tror ni kommer älska allt som finns där. Det finns allt från snygga kläder, väskor, smycken till fina ljus, skålar, krämer, parfymer, kuddar, tavlor, koppar, accessoarer, filtar, handdukar, Pernilla Wahlgren Collection (såklart hehe), underkläder… amen ni fattar, det finns ALLT! Butiken hittar ni på Fleminggatan 69 här i Stockholm. Dra dit så fort ni kan 🙂

Just nu ligger jag i soffan och chillar. Ska ta och poppa lite popcorn snart och sätta på någon film. Härligt med myskväll men saknar min pojkvän så oerhört mycket. Känns helt tomt i magen att han inte är här 🙁 Men vi syns om 2 veckor, nej usch vad långt det lät! Hatar distansförhållande ibland.

Aja, hörs mer imorgon hörni. Ha en trevlig lördag kväll. Puss <3

 

10 reaktioner på “MINILLA INVIGNING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *