LUNCH @ EGOIST

IMG_7250
IMG_7251
Lunch i Mood Gallerian Egoist för några dagar sedan med Oliver. Detta var dagens som alltså var Pulled Pork med ris och en skit god sås. Men tyvärr var det bara en liten skvätt av såsen på tallriken så rätten blir lite torr… Var dock fortfarande sjuk så åt knappt något ändå hehe. Oliver fick käka upp min 🙂 Alltid bra med hungriga bröder!

Måste faktiskt tipsa om just restaurangerna här på Mood. Det finns väldigt bra restauranger och fika ställer här. Det är väl främst det som gjort Mood Gallerian känt, att maten här är så jädrans bra. Det finns både asiatiskt, svenskt kök, goda hamburgare, chokladfabriker, mysiga fik, spanskt amen lite allt möjligt liksom.

Hörs senare, har liiiite mer bilder från Thailand att visa haha. Puss <3

 

2 reaktioner på “LUNCH @ EGOIST”

  • Molly skriver:

    Hej Bianca! Jag skulle uppskatta det jättemycket (är säker på att många andra också gör det) ifall du lägger upp en bild eller text på vilka sminkprodukter du använder till vardags. Alltså inte visa hur du sminkar dig, utan bara vad för produkter du använder. Och gärna färg, serienummer osv. om du förstår.

    Kanske ett inlägg att slänga innan läggdags haha?

    Ha en bra söndagskväll! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *