DRYLAKE SHOWROOM PART 2

IMG_4972
IMG_4971
IMG_4970

IMG_4964
IMG_4967
10967755_566923480111543_509697648_n
IMG_4966
IMG_4974
IMG_4973
Aaaaa såå snygga grejer!! Det jag fotade nu kommer komma in i butiken, snyggt va?!?!?! Lite farlig att ha med mig på inköpsresor och dra runt på olika modemässor för jag vill ju bara köpa allt själv haha! Inte bra för en sån oekonomisk människa som mig som endast spontanshoppar haha.

Jag är verkligen en spontanshoppare. Men det är oftast då man hittar guldplaggen tycker jag. Men det är ju som sagt inte så ekonomiskt. Jag har tillochmed börjat förbjuda mig själv att gå in på Zara haha. Tror jag aldrig gått in där utan att köpt något! Sjukt!

Nu ska jag snart stänga butiken och åka hem. Behöver packa upp väskan från Thailand, inte gjort det ännu…. haha!

Puss <3

 

9 reaktioner på “DRYLAKE SHOWROOM PART 2”

 • Evelina skriver:

  MEN JAG DÖR va snygg den brun/beiga kjolen var!!!!!!! kommer den in i mars ??:D

  tack för en bra blogg!
  /Evelina 🙂

 • saraaaaaaa skriver:

  Guud vilka fina kläder!! Din stil är verkligen jätte fin! 🙂 Har du planer för alla hjärtans dag då?? 🙂 skulle va kul och veta.. Din blogg är nr. 1

  • biancaingrosso skriver:

   Åh tack söta du <3 Jamen klart jag har planer 🙂 Jag åker till Göteborg till min pojkvän under Alla Hjärtans Dag helgen så spenderar vi den där. Vad vi ska hitta på vet jag tyvärr inte än…. Får se 🙂 Puss!!

 • Emelie skriver:

  Haha jag är likadan!! Går i skolan precis bredvid Sickla köpcenter, så går igenom där ganska ofta och det är inte bra för min plånbok! Brukar förbjuda mig själv att titta in i butikerna, går bara förbi och tittar rakt fram, annars kommer jag hitta något fint som jag bara mååste ha 😉

 • Julia skriver:

  Jag tycker dina jeans är så sjukt snygga! Kommer du ihåg vart du köpt dom? KRAM och trevlig lördag

  • biancaingrosso skriver:

   Tack så mycket! De är köpte på Topshop i NewYork men det ska troligtvis finnas i butiker även här i Sverige 🙂 Puss&Kram

   • Julia skriver:

    Förlåt för jag skriver igen.. Men var en djungel bland jeansen inne på topshop’s hemsida. Vet du vad jeansen heter? Tack för du svarade!!

 • Johanna skriver:

  Åh hjälp så snygga kläder. Om man bara hade bott i Stockholmsområdet så man kunde kika in i butiken men tyvärr pluggar jag i Göteborg så är lite svårt att åka upp en spontanare hur som helst.
  Trevlig helg! (är jättedålig på att kommentera men försöker verkligen bättra mig för tycker du skriver så härligt och dina bilder är sjukt fina :))

  • biancaingrosso skriver:

   Åh vad synd! Nästa gång du kommer upp till stockholm då 😉
   Åh kul att du gillar bloggen 🙂 Det värmer <3 Så kul när ni kommenterar! Puss&Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *