DANIEL WELLINGTON <3

unnamed
0507DW_1_BST

 

Min favorit <3 

classic_canterbury_36_mm_rose_gold_1_
0505DW_1_BST
0502DW_1_BST

 

De har även as snygga klockor för herrar 🙂

0111DW_2
0111DW_1_BST

 

0105DW_2
0101DW_1_BST

 

Som jag skrev tidigare så har jag ett grymt erbjudande till er inför Alla Hjärtans Dag!! Har kollat in Daniel Wellingtons klockar och det är riktigt snygga tycker jag! Sådär stilrena och enkla, exakt som jag gillar det! Har faktiskt letat efter en klocka i läder armband i konjak färg och hittade den då hos Daniel Wellington (min favorit är alltså bilden högst upp). Om ni går in på deras hemsida HÄR och om du skriver in rabattkoden ”BIANCA” så får du 15 % rabatt på deras hemsida ändå fram till 15 Mars! Hur bra?! Så in och kika in deras klockar NU tycker jag och titta om du hittar någon du tycker om eller någon din partner/vän/familjemedlem kanske tycker om.

Klockor är ju en extremt snygg accessoar och man kan ju aldrig ha för många 🙂

Hörs senare. Puss <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *