OFF TO NYHETSMORGON

10962042_566923546778203_1006820585_n
Godmorgon hörni! Klockan är nu 06.00 och jag ska nu dra till TV4 huset och laga mat i livesänd tv!!! Är mega mega nervös!! Det är ju inte jag som är bekväm med att stå i köket liksom och jag så jag är livrädd för att jag ska göra fel imorgon haha!! Men det kommer säkert gå bra! Benjamin kan ju sin grej till 100 procent! Det är Jessica Almenäs som är programledare och henne känner vi privat så det är otroligt skönt. Att det blir en skön och avslappnad dialog liksom. Tänkt om det skulle vara någon vi inte kände, då hade jag nog varit ännu mer nervös!!

Aja wish me luck haha! Det här blir nog första och enda gången jag lagar mat i tv haha! Ni kollar va?? 07.58 ses ni oss först i rutan sen stannar vi kvar ända fram till 10.00 om jag inte minns helt fel 🙂

Puss

 

11 reaktioner på “OFF TO NYHETSMORGON”

 • ann skriver:

  du och Benjamin är super duktiga på nyhetsmorgon,ni är så fina, å jessica borde bli ihop med er morbror Nicklas
  ni borde försöka para ihop dom,jag tror dom skulle passa jätte bra ihop.

 • anonym skriver:

  Lyckaaaaaaaa till kommer titta 🙂 eller jag tittar på play pm det går!? 🙂

 • Amanda skriver:

  Hej hej! VART har du köpt kappan och stövlarna du har på dig?! Snälla svara! Jättebbra stil har du 🙂

 • Marie K skriver:

  Det gick ju strålande på Nyhetsmorgon idag! Ni skötte er suveränt och var sååå fina! Pastan ni lagade verkar ju amazing! Gick in på er instagram och hittade receptet men kan du inte be Benjamin lägga upp det här på bloggen, allt står ju inte med på insta som exempel när saffranet ska i. Sen förstår jag att han lagar mycket på känsla men vissa saker vore det bra med mått på, tex hur mycket grädde?

  I höst åker vi ner till Palma igen och då får vi gå till La Perla och smaka originalet tillagad av proffs 😉 Kram

 • Veronica skriver:

  Inte behövde du vara nervös inte, det gick ju strålande *tummen upp* du och Benjamin såg ut som att ni stod i köket hemma och fixade mat, helt avslappnade såg ni ut båda två, som om ni inte gjort annat i hela ert liv än att stå i en tvstudio med kameror i ansiktet. Vad fina ni är mot varandra dessutom, jag blev otroligt rörd. Det var en fröjd att titta på er. Tack snälla och hälsa det till Benjamin också.

 • Elvira skriver:

  Var är kappan från?? Skulle verkligen uppskatta svar!! Puss

 • anna skriver:

  wow!! bland de härligaste o bästa matlagningsklipp jag sett på 4an o andra kanaler med, så glad blev man av er! inspirerande!!!
  inte ska du va nervös, det syntes inte alls, så glad o fin o vill du en dag inte hålla på med musik/teater eller mode/kläder eller blogga, så satsa på maten med din bror, underbart team!! och du strålande som en sol, så himla vacker tjej!
  och din bror är charmig och duktig! många kramar Anna

 • anna skriver:

  😀 <3 go girl!
  kram anna

 • Maja skriver:

  Var kommer din kappa ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *