NEW NAILS AT SERENITY STOCKHOLM

IMG_5087
IMG_4984
IMG_4987
IMG_4993
IMG_4990
IMG_4996
IMG_5096
Hej på er! Har varit på Serenity Stockholm idag med mamma och fått en jätte bra hårkur och blivit lite stylad av grymma Elif 🙂 Har massa bilder att visa från det men det får ni senare 🙂 Var på samma ställe i helgen och fixade mina naglar hos bästa bästa Melina. Jag valde som sagt neutralt och körde på beige färg. Och det blev ju sååå grymt fint! Är super nöjd!

Söta Jacob (Melinas pojkvän) var med som lite sällskap också och kom med två goda smoothies till oss under tiden. Han är verkligen världens bästa pojkvän och kille överlag den där killen <3 Finaste paret också! De har varit tillsammans i hela 7 år och är endast 23 år gamla!! Sjukt!

Känner ni för att fixa naglarna så kan jag VARMT rekommendera att gå till Serenity Stockholm som ligger på Riddargatan 10 så det är mitt i stan. Boka tid på Serenitystockholm.se eller ring 08-201033 🙂

Puss <3

 

 

8 reaktioner på “NEW NAILS AT SERENITY STOCKHOLM”

 • Hanna skriver:

  Har du och Phillipe gjort slut?

 • Bianca skriver:

  Nejdå det har vi inte 🙂 men han bor ju i Göteborg så vi syns ju inte varje dag tyvärr. Därför han inte syns på bloggen just nu 🙂 men i helgen så!! Kram

 • S skriver:

  När var det phillipe skulle flytta till Sthlm då?:D

 • Bianca skriver:

  Vi letar lägenhet för fullt och det är mycket som måste fixas med jobb och så innan han flyttar hit så vet inte riktigt ännu 🙂

 • nillah skriver:

  Vad kul att du bloggar så mycket igen, alltid lika roligt att följa dig i både vardag som fest. Vart har du köpt den snygga klockan? Supersnygg!! Hoppas att du mår lite bättre nu, du strålar i alla fall som alltid 🙂

 • Amanda skriver:

  Hej, jag ska till Stockholm nu i veckan och undrar om du kunde tipsa om affärer och någon resturang där? Tacksam för svar 🙂

  • biancaingrosso skriver:

   Rör dig runt östermalm så hittar du massa bra butiker. Bibloteksgatan, Kungsgatan, Sturegallerian, NK, Gallerian. allt ligger nära och där finns det mesta 🙂 Det är där jag shoppar.
   Restaurang tips skulle jag säga Den Gamle Och Havet eller Piatti för italiensk mat.Taverna/East/Sturehof/Rich/Teatergrillen för trevlig miljö och god mat. UnPoco om du vill hitta en bra köttbit. K25 om ni vill ta något snabbt för lunch (ligger på kungsgatan). Nobis/diplomat för grymma frukost. MoodGallerian har massa grymma lunch och restaurang ställen.Pa&Company för grym husmanskost och riktigt goda hamburgare. Mocco/StoryHotel/Creme/ för goda hälsotallrikar och trevlig miljö till lunchen.

   Det är väl dem jag kan rekommendera nu 🙂
   Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *