@ MINILLA

IMG_5346
IMG_5345
IMG_5348

Goodies from MiNilla

Hann fota lite i butiken igår när vi var där innan min kamera dog. Men hann få med mina favoriter iallafall 🙂 Jag menar KOLLA IN LJUSLYKTORNA i fjädrar!!! De ska Defintivt med när jag flyttar in i egen lägenhet…!!! De blir dina för endast 59 kr om ni går förbi butiken, eller så går de att beställa på deras webbshop som ni hittar HÄR än en gång 🙂 Måste ju påminna er liksom när jag hittar något snyggt som jag tror ni också diggar 🙂  Är så stolt över mamma, Mia och Tim som sliter varje dag (främst Mia och Tim dock hehe)  och som har gjort ett sånt jäkla jobb med att köpa in fina saker och verkligen fått en super härlig och skön känsla i butiken. Man vill liksom aldrig gå därifrån när man väl gått in. Älskart <3

Nu ska jag snart sluta och möta upp familjen. Är sviin hungrig så hoppas på mycket mat! Puss! Kommer upp med dagens outfit senare också så missa inte det 🙂

2 reaktioner på “@ MINILLA”

  • Elin skriver:

    Hej!
    Hur kan du vara så smal när er familj är så matglad och automatiskt äter mycket mat? Tränar du något? Hur ofta isåfall?

    • biancaingrosso skriver:

      Haha! Jag gör allting i rätt mängd och har en bra balans. Äter jag en hamburgare till lunch så äter jag en lättare sallad till middag. Äter också alltid en stadig frukost vilket gör att jag inte äter 3 portioner av allt som jag gjorde innan. Jag tränar väldigt sällan men när jag väl gör det går jag all in! Då blir det träning varje dag i 3 månader, sen tappar jag suger helt och tränar inte på ett halv år… Så är dålig på träning. Men viktigt för mig är att jag har bra balans med maten. Tror det är det som gjort att jag håller vikten 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *