FINEST AWARDS 2015

2206646
687658_729_532_1
2206641

 

Förra året på Finest Awards med min fina Daniel <3

Hörni ni är ju bara för goa!! Jag hade helt missat att man redan har börjat kunna rösta inför året Finest Awards!! Men ni har röstat vidare mig till den stora galan! HELT GALET! Tack så hemskt mycket fina fina ni <3 Jag är nominerad i kategorin Årets Toppblogg på Finest. Förra året var jag nominerad i samma kategori och tog tillochmed hem priset. Verkligen en ära att ta emot priset och få tacka alla er. I år är det samma kategori som gäller igen och jag håller tummarna att jag får ta emot priset i år igen! Så om ni vill lägga en röst på mig kan ni göra det HÄR Och efter det fixar jag lista till Cafe Opera så kan ni väl komma så får jag pussa på er <3

En STOR puss och kram till er alla <3

3 reaktioner på “FINEST AWARDS 2015”

 • malin skriver:

  länken till att rösta funkar inte 🙁 letade upp på annat sätt och röstade på dig iallafall, såklart!! men tänkte bara så du vet! <3 puss och kram

 • madde skriver:

  jag tok röstar på dig !!
  röstar, uppdaterar sidan, röstar REPEAT!!

 • Angelica skriver:

  Hej Bianca! Länken funkar inte till där man röstar 🙁 kan du skicka den här? Vill gärna rösta på dog 🙂 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *