ATELIER VALLGATAN

IMG_5412
IMG_5423
IMG_5420
IMG_5416
IMG_5418
IMG_5425

 

På besök i favvo butiken i Göteborg <3

Nästan mittemot Tessie i Grandpassagen (där min pojkvän jobbar) så ligger det en helt underbar accessoar butik som heter Atelier Vallgatan som har allt du behöver i accessoar väg. Det har senast nytt inom solglasögon och smycken. Märken som bla Celine, Michael Kors, C Bonde, Marc Jacobs, Pernille Corydon, Sophie by Sophie, RayBan, Gant… och mycket mer. Blir lite crazy när jag går in där för jag vill  ha ALLT!! Så letar du efter de snyggaste ringarna, armbanden, halsbanden och solglasögon för ändå ett rimligt pris tycker jag Definitivt du ska besöka denna butik. De har också super trevlig personal så man kan liksom gärna hänga kvar i nån timme haha. Alla i Göteborg är verkligen så jäkla sköna! Jag fick med mig ett par nya solglasögon och en ny ring som jag ska visa er senare!

Nu ska jag packa ihop min saker och sen ska jag och Phillipe in till stan och käka sen lunch tillsammans innan mitt tåg går. Åker nämligen hem ikväll igen 🙁

Hörs senare! Puss!

2 reaktioner på “ATELIER VALLGATAN”

  • linn skriver:

    hej! Gud vad fina saker, vad heter märket på smycken på de två översta bilderna? 😀

  • Jonna skriver:

    Hej! Som jag och de flesta andra vet så tycker du och din familj om italiensk mat väldigt mycket. Jag är nu ute efter en italiensk kokbok som innehåller goda pastarecept och recept på varma mackor. Kan inte du tipsa någon italiensk kokbok. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *