TACO NIGHT

IMG_8753
IMG_8751
IMG_8749
IMG_8750
IMG_8752

 

Taco night med familjen i lördags

I lördags var jag egentligen bortbjuden på stor fest till salongen Serenity Stockholm där jag gör mina naglar och hår. Men jag känner mig inte helt hundra än och mår fortfarande ganska dåligt. Kände helt enkelt att stå och mingla och låtsas som att allt är bra med ett stort leende på läpparna vad det jag behövde… utan det jag behövde var en mys kväll hemma med familjen där jag bara fick äta och ligga och kolla film i soffan, inga måsten alltså.

Mamma kom hem med tacos som vi smaskade i oss sen kollade vi på Inception tills vi alla somnade i soffan. Älskar att somna i soffan!! Gör inte ni det?!

Hörs senare, PUSS <3

1 reaktion på “TACO NIGHT”

  • Oscar skriver:

    Somnar man i soffan o hamnar snett får man nackspärr dan efter, inte kul o gå snett. Vissa får vissa inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *